تبلیغات
فنز بارسا 10 - ساعت پخش بازی بارسلونا و گرانادا در کشور های مختلف
اختصاصی فنز بارسا 10/منبع:سایت رسمی باشگاه/در عکس زیر ساعت پخش بازی بارسلونا و گرانادا در کشور های مختلف دیده می شود.متاسفانه در این عکس نامی از ایران برده نشده است.


در ادامه ساعت های بازی ها را مرور خواهیم کرد:

Saturday, September 27, 2014

Los Angeles – 9:00 AM (WST) / New York  – 12:00 PM (EST)

beIN Sports USA

Brazil – 1:00 PM (Brasilia)

ESPN Brasil


South America – Buenos Aires 1:00 PM / Santiago Chile 12:00 PM / México D.F. 11:00 AM

ESPN Play Argentina, ESPN3 South America, ESPN Latin America Andina, ESPN Play Latin America, ESPN Cono Sur


United Kingdom – 5:00 PM

Sky Sports


France – 6:00 PM (CET)

beIN Sports 

Spain – 6:00 PM (CET)

Canal+ Liga / HD, GOL T, Gol Stadium, Canal+ Yomvi


Arab countries – 7:00 PM (Mecca Time / GMT+3)

beIN Sports Arabia


Russia – 8:00 PM (MSK)

NTV+ Sport Online, Setanta Sports Eurasia, NTV+ Football 2


India – 9:30 PM (IST)

Star Sports 2 Asia


Indonesia – 23:00 PM (WIB)

Fox Sports Indonesia

 

Sunday, September 28, 2014

 

China – 12:00 AM (CST)

CCTV 5+ VIP, Sina Sports, Star Sports China, QQ Sports Live

 

Japan –1:00 AM (JST)

Sky PerfecTV Live, WOWWOW

 

Australia – 2:00 AM (Sidney)




موضوعات مرتبط : اختصاصی فنز بارسا 10، اخبار بارسلونا،
برچسب ها : بارسلونا، گرانادا، بارسا، بارسلونا - گرانادا، بارسلونا-گرانادا،


تاریخ : جمعه 4 مهر 1393 | 01:02 ب.ظ | نویسنده : MHA 10 | نظرات